CHP Afşin İlçe Başkanı Av. Mustafa Gedik, Cumhuriyet Halk Partisinin Kuruluşunun 91. yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.
CHP Afşin İlçe Başkanı Av. Mustafa Gedik, yaptığı yazılı açıklamada, "9 Eylül günü Cumhuriyet Halk Partimiz’in kurulduğu, aynı zamanda emperyalistlerin ve yerli işbirlikçilerinin topraklarımızdan temizlendiği,  işgale son verdiğimiz, güzel İzmir’imizin de, bağımsızlığımızın  ve özgürlüğümüzün sembolü Al bayrağımızın dalgalandığı gündür." ifadelerini kullandı.
 Yaşanan tüm zorluklara rağmen  CHP Türkiye‘de hukukun, çoğulcu demokrasinin ve özgürlüklerin kurumsallaşması, kökleşmesi, ülkemizin zenginleşmesi, yurttaşlarımızın refahı ve mutluluğu için yoluna devam edecektir, diyen Gedik, açıklamasına şu şekilde devam etti:
"Cumhuriyet Halk Partisi zor günlerin partisidir. Bu zor günlerde, halkımızın, CHP'ye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle, yılmadan, vatanımız için her türlü fedakârlığı yaparak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarının korunması için çalışacağız.Cumhuriyet devrimi ve kazanımlarının yok edildiği bir süreci yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi döneminde, ülkemizin kazanımlarını, vatanı düşünmeden, AKP’nin kendi çıkarları için sattıklarını, iktidara geldiğimizde birer birer tekrar alacağız. Teröre karşı, emperyalizme karşı, haksızlıklara karşı, omuz omuza, adım adım durmadan ilerleyeceğiz. Tüm mazlum milletlere  rehberlik etmiş, böylesine önemli bir kilometre taşı olan tarihi 9 Eylül’ü, bizi biz yapan değerlerin temsilcisi CHP Kuruluşunu ve  İzmir’in kurtuluşunu içtenlikle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere,  bize bu mutluluğu sağlayanları şükranla anıyor, şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlıklı mutlu, huzurlu bir yaşam diliyor, saygılarımı sunuyorum."
                                                                                                             
                                                                                                             
 
Editör: Haber Merkezi