Kahramanmaraş CHP İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, partisinin il başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen İl Danışma Toplantısında yaptığı konuşmada, referandum sürecinin Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini belirleme süreci olduğunu söyledi.

Sahalara parti rozetlerini çıkararak indiklerini, kendi siyasi kimliklerini bir kenara bırakarak halka doğruları anlatacaklarını ifade eden Salıcı, şunları kaydetti: 

"Değerli yurttaşlar, biz bugün Kahramanmaraş'a, Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun etkinliklerine katılmak için geldik. Onun için Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü hem Kahramanmaraş hem de Türkiye için önemli olan bu günü tekrardan kutluyoruz. Gelmişken buraya önümüzdeki 60 günlük süreci dilimiz döndüğünce neden 'hayır' denmesi gerektiği yönündeki görüşlerimizi paylaşmak istiyoruz. Gerginlik olmadan kutuplaşma olmadan kimsenin birbirine kem gözle bakmadığı bir ortamda, bir süreçte referanduma gitmek istiyoruz."

Programa, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ ve CHP PM Üyesi Ali Öztunç ve Alper Keten katıldı.

Editör: Haber Merkezi