CHP İl Başkanı Esat Şengül, Güven Tazeledi

CHP İl Başkanı Esat Şengül, Güven Tazeledi

Sinan Doruk
Sinan Doruk
10 Şubat 2020 Pazartesi 11:07
275 Okunma
CHP İl Başkanı Esat Şengül, Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kahramanmaraş İl Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.

Ünal Ateş, Kibar Özdemir ve Esat Şengül'ün yarıştığı kongrede mevcut Başkan Esat Şengül en çok oyu aldı ve yeniden il başkanı oldu.

Kongreye CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve partililer katıldı.

279 delegeden 274'ünün oy kullandığı kongrede Mevcut Başkan Esat Şengül: 149 oy alırken, Ünal Ateş ancak 96 oy alabildi. Kibar Özdemir ise 26 oyda kaldı.

Şengül 4. dönemde de CHP İl Başkanı olarak seçilmiş oldu.

Son Güncelleme: 10.02.2020 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373