Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Selçuk Gökdoğan, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Yerel seçimlerde kendisine başarılar dileyen Afşin Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayımız Selçuk Gökdoğan Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etmeleri bizleri memnun etti. Selçuk Bey kişiliği ve samimi dostluğuyla halk arasında farklı bir yeri olan bir kardeşimiz. Kendisi , Ticaret Odasıyla alakalı yaptığımız çalışmalarda da her zaman kendisini yanımızda hissettik. Dik duruşu ve karakterli oluşu zaten bu görevi yapacağını gösteriyor. Kendisi de bu hizmet yarışına dahil oldu. Bu yarışta kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan ise şunları kaydetti:
“Afşin için bu seçim, ileride bir başkan seçimi olarak görülmemelidir. Afşin’e 1980’den beri hakim olan yönetim anlayışının Afşin’e hiçbir şey vermediğini açıkça görüyoruz. İnsanlarda şu algıyı da kaldırmamız gerekiyor kesinlikle, partizanlık yapıp benim partimden değilsin, dürüstsün, çalışkansın ama benim partimden değilsin gibi söylemlerin artık Afşin’in yıkılması gerektiğine inanıyorum. Afşin’imiz için önemli olan bir belediye başkanını seçmek mi yoksa yeni bir yönetim anlayışını oluşturmak mı. 1980 yılından buyana gelen yönetim anlayışının bizlere hiçbir şekilde bir şeyler katmadığı ve bizlere bir şey vermediği gün gibi ortada. Bu yönetim anlayışını mı değiştireceğiz, yeni bir yönetim, vizyon mu getireceğiz? Yoksa eskisi gibi devam mı edecek ona seçmenimiz karar verecek. Şunu da ifade etmek istiyorum. Bütün seçmenlerimize, AK Parti tabanına, MHP tabanına kısacası hepsine hitap edecek projelerimiz olacak ve bu seçimde özellikle mesleğim gereği bu seçime dâhil olarak projelerim ve hizmet getirecek projelerin yarışmasına vesile olacağını düşünüyorum.”
Editör: Haber Merkezi