CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, Afşin’e hizmet etmeye geldiklerini belirterek, “7 den 70'e bütün vatandaşlarımızla el ele, bu hor görülmüşlüğü, bu ihmal edilmişliği yok etmek için hizmet üretmeye geliyoruz” dedi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den aday olan İnşaat Mühendisi Selçuk Gökdoğan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gökdoğan bu kapsamda Afşin esnafını ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
Yapılan geziler sonrası açıklamalarda bulunan CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, “Gerek Afşin içinde, gerekse bütün köy ve kasabalarımızda yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde; bütün vatandaşlarımızın şahsıma yönelik teveccühleri, bizi ziyadesi ile mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu bu sevgiye layık olmak için, var gücümüzle; dürüst yönetim, temiz hizmet ve temiz siyaset anlayışını getireceğimiz yerel yönetimin, en büyük favorisiyiz. Bütün vatandaşlarımız bu seçimin herhangi bir parti seçimi olmadığını, Afşin'e, Kasabalarına ve Köylerine hizmet üretecek insanı seçme seçimi olduğunu açıkça göstermiştir. 7 den 70'e bütün vatandaşlarımızla el ele, bu hor görülmüşlüğü, bu ihmal edilmişliği yok etmek için hizmet üretmeye geliyoruz. Kimsenin maşası olmadan, birilerinin atanmışı olmadan ve birilerinin ithal adayı olmadan, bütün vatandaşlarımızla beraber, bütün mühendis mimar arkadaşlarımla beraber, bütün esnaf kardeşlerimle beraber, bütün sivil toplum kuruluşlarıyla beraber ve bütün mahalle muhtarlarımızla beraber, hep beraber hizmet üreteceğiz. Afşin'in bu ihmal edilmişliğini, bu hor görülmüşlüğünü hep beraber yok edeceğiz. Bu seçim; Afşin'in  makus talihini değiştirme seçimidir” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi