Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen, partisinin Afşin ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Aday adaylığı açıklamasının ardından seçim çalışmalarının startını veren Av. İnan Kesen, partisinin ilçe teşkilatlarına ziyaretlerine Afşin’den başladı. Afşin ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır ve CHP Kahramanmaraş İl Yöneticisi Hasan Özbolat ile partililer tarafından karşılanan Kesen, yaptığı değerlendirmede;

“Aday adaylığı açıklamamızın ardından partimizin ilçe teşkilatlarını ziyaret etmek istedik. Bu bağlamda da Afşin İlçe Başkanımız Hüseyin Sığınır’ı ziyaret ettik. Bu yola çıkarken ülkeme ve insanlarımıza faydalı olmak amacıyla siyasete atılmak istedim. Ülkemizin, bölgemizin durumuyla ilgili bireysel olarak sorumluluktan kaçmamam gerektiği bilinci ile bu sorunların çözümü için elimden gelen katkıyı sunacağıma inanıyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çağdaşlığı, aydınlığı ve sosyal demokrasiyi hayatının ekseni yapmış insanların memnun olmadığını biliyoruz. Ülkemizi yeniden aydınlığa çıkaracak yegane gücün, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olduğuna inanıyoruz. Bunun başarılabilmesi için hepimize çok büyük görevler düşüyor” dedi.

Av. Kesen; “Milletvekili seçilebilmek için çıktığım bu yolda başarılı olabilmek adına aklımızın, fikrimizin, enerjimizin, birikimimizin yettiği kadar çalışacağız. Tüm bu değerlendirmeler sonucunda örgütümüz bu işi yapabileceğimiz konusunda ehliyet verirse, görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan, sonsuz bir enerjiyle çalışmalarımızı sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Cumhuriyet Halk Partili, sosyal demokrat kimliğimizle partimizin en iyi yerlere gelmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

CHP Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır ve yönetim kurulu üyeleri de CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen’e ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler.
Editör: Haber Merkezi