Çelikler Holding Afşin Elbistan A Termik Santrali, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirdi.

Çelikler Holding, Afşin Elbistan A Termik Santrali Fidanlığına Şehit Öğretmenlerin isimleri yazılı olduğu fidanları toprakla buluşturdu.

Şehit öğretmenlerin anısına santral fidanlığına çalışanlarla birlikte ağaç dikimi hakkında Çelikler Holding Afşin Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği’ni kabul ettiği gün olan 24 Kasım 1928’den günümüze kutlanan Öğretmen Günü’nün tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz. Öğretmenlerimizin, geleceğimiz olan çocuklarımızı vatanına, milletine, devletine ve en nihayetinde tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayız. Bir ülkenin geleceği, iyi eğitim veren öğretmenlerin elindedir. En zor şartlarda dahi, ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Bu vesile ile aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi rahmetle anarken onlar adına fidan dikimi gerçekleştirdik”

Editör: Haber Merkezi