Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Can mesajında; “Milletimizin manevi değerlerinden olan sevgi, saygı, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu vatanın fertleri olarak bayramın ruhunu benimseyerek buruk gönüllerin tamir edileceği, muhtaçlara yardım eli uzatılacağı, çocukların sevindirileceği, dargınlık ve kırgınlıkların giderileceği, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştırılacağına yürekten inanıyorum.

Bayram tatili boyunca görevli olan güvenlik güçlerimize, sağlık ekiplerimize ve kamuya hizmet eden tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum. Kurban bayramı vesilesiyle, bu topraklar için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, odamıza kayıtlı üyelerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, ülkemize ve İslam âlemine barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi