Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, baharın gelişiyle Afşin'de kent meydanında ve refüjlerde çevre düzenlemesi yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanında bulunan refüj ve parklarda, çiçeklendirme,  ağaç budama ve bordür boyama çalışmaları yapıyor.

Konu hakkında bilgi veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesine bağlı ekipler Afşin Kent meydanında çalışmalar yapmakta. Afşin'imize yapılan kent meydanı büyükşehir belediyesi tarafından tamamlandı. Şuanda çiçeklendirme ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Daha önce meydana lale ve sümbül bitkilerinin ekimini yapmıştık. Büyükşehir belediyesi park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından yazlık, mevsimlik çiçeklerimizin dikimi gerçekleştirilmekte. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Afşin'imizde gerek kent meydanı olsun, gerekse orta refüjler bizim sorumluluğumuzda olup yapılması gereken bütün çalışmaları yapacağız. Afşin'imiz yapılacak olan çevre düzenlemeleriyle daha güzel bir görünüm kazanacak." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi