Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Aşure Etkinliği Ulucami yanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personellerince gerçekleştirilen aşure etkinliğine AK Parti Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Halkımızın Aşure Günü Kutlu Olsun

Ulucamii yanında gerçekleştirilen aşure etkinliğine ilişkin görüşlerini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı hayrettin Güngör: “Bugün Muharrem Ayının 10. Günü diğer bir ifade ile aşure günü. Büyükşehir Belediyemizin geleneksel hale getirdiği aşure etkinliğimizde milletvekillerimizle birlikte halkımıza aşure dağıttık. Yoğun ilgi göstererek burada bulunan vatandaşlarımızın ve tüm halkımızın aşure gününü kutluyorum, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Milletvekili Kılıç’tan Dua

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Aşure etkinliğinde 6 bin kişiye aşure ikram edilirken, etkinlik AK Parti Milletvekili İmran Kılıç’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi