banner491
banner494

Büyükşehir Belediyesi Anketinde Kahramanmaraş Farkı

Büyükşehir Belediyesi Anketinde Kahramanmaraş Farkı

Büyükşehir Belediyesi Anketinde Kahramanmaraş Farkı

Büyükşehir Belediyesi Anketinde Kahramanmaraş Farkı

Sinan Doruk
Sinan Doruk
06 Haziran 2016 Pazartesi 16:35
283 Okunma
Büyükşehir Belediyesi Anketinde Kahramanmaraş Farkı
banner474

ORC 'nin yerel yönetimler düzeyinde yaptığı ankete göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den sonra Akdeniz Bölgesi’nin en başarılı belediye başkanı olan Fatih Mehmet Erkoç genelde de 53,8 oy oranıyla, Kayseri, Kocaeli, Samsun, Bursa, Malatya gibi köklü belediyeleri geride bırakarak 30 il arasında 11’inci sıraya yükselme başarısını gösterdi.

Göreve gelmesi henüz 2 yıl olmasına rağmen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ  “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” bölümünde Akdeniz Bölgesi’nin en başarılı 2’inci, Türkiye genelinde ise en başarılı 11’inci belediye başkanı oldu.

ORC(Objective Research Center) tarafından 3 ayda bir yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” bölümü 20 Nisan – 2 Haziran 2016 tarihleri arasında yapıldı.

 

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner490

banner457

banner372

banner492

banner432

banner464

banner373