Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılının son meclis toplantısını 19 Aralık 2016 Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi Başkanlığı’nda toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi’nin konukları Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi oldu.

Okul Müdürü Abdulkadir Özdemir ve okul öğretmenleri ile birlikte gelen Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Büyükşehir Belediye Meclisini izlediler.

Meclis’in açılışında bir konuşma yapan Başkanvekili Tanrıverdi: “Cumartesi günü sabah saatlerinde Kayseri’de yaşanan menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Bu bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Aziz Milletimize sabırlar ve başsağlığı diliyoruz. Aynı şekilde İstanbul’da çıkan olaylara müdahale için görevi başındayken çatıdan düşerek şehit olan Afşin’li hemşehrimiz polis memuru kardeşimizi de rahmetle anıyor, kederli ailesine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Başkanvekili Tanrıverdi’nin konuşmasının ardından komisyonlardan gelen raporların görüşülmesine geçildi.

Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesinin ardından Başkanvekili Tanrıverdi, Çağlayancerit Belediyesi Meclis üyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinden İbrahim Sarıçerçi’nin ani bir kalp krizi geçirdiği ve Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığını duyurarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Meclis’e katılamayan meclis üyelerinin izinli sayılmasına ilişkin teklifin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Başkanvekili Tanrıverdi bir sonraki Meclis toplantısının 10 Ocak 2017 tarihinde saat 13.30’da toplanacağını duyurarak meclisi kapattı.

Editör: Haber Merkezi