banner491
banner494

Büyükşehir, Afşinbey Caddesi ve Emirilyas'ta Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin'de başlattığı asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir, Afşinbey Caddesi ve Emirilyas'ta Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin'de başlattığı asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Sinan Doruk
Sinan Doruk
21 Temmuz 2016 Perşembe 09:29
1271 Okunma
Büyükşehir, Afşinbey Caddesi ve Emirilyas'ta Yol Çalışmalarını Sürdürüyor
banner474

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin'de başlattığı asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önceden Afşinbey Bey Caddesi’nde kotlama ve stabilize çalışmalarının yapılmasına başlanmıştı.

Kotlama ve stabilize çalışmaları tamamlanan caddede sıcak asfalt serim çalışmalarına başlayan ekipler, çalışmalara sıcak havalara rağmen ara vermeden devam ediyorlar.

Konu ile ilgili olarak Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce verilen bilgilerde: “ Afşin Afşinbey Caddesi 3,6 km gidiş ve 3,6 km geliş olmak üzere toplam 7,2 km olup 11 m-13m değişken platforma sahip olan yolumuzun tamamında daha önceden tamamladığımız binder kaplama üzerine sıkışmış 6,5 cm yüksekliğinde aşınma tabakası çalışmalarımız devam etmektedir. 18.07.2016 tarih ve saat 18:30 itibari ile yolumuzun ilk şeridi tamamlanmıştır” denildi.

Emirilyas ve Arıtaş'ta yol yenileniyor

Öte yandan Afşin İlçesinde Arıtaş Mahallesi yolunda da çalışmaların devam ettiği belirtilen açıklamada: “ Arıtaş Mahallesi yolumuzun tamamı 8,8 km olup, yolumuzun tamamının yüzeyinde bulunan deforme olmuş kaplama kaldırılıp, yol güzergahı üzerinde alt zeminde bozuk olan 1,1 km kısım 1m derinliğinde 9,5 m platform genişliğinde kaldırılarak kaya dolgu çalışmalarımız devam etmektedir. Alt zemin hazırlıkları tamamlanması akabinde 20 cm yüksekliğinde alttemel ve 15 cm temel tabakası ile yol platformu yükseltilerek kaplama çalışmalarımız başlatılacaktır” denilerek bilgi verildi.

 

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Son Güncelleme: 21.07.2016 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali haydar 2016-07-22 09:16:51

emirilyas arıtaş yolu emirilyastaki bir şahsın evi yüzünden 3.5 metre genişliğiyle devam ediyor büyük şehire küçük yol .sizden anca bu beklenir..

Avatar
12dfg 2016-07-21 09:35:34

Öncelik hastane yolu olsa çoook iyi olur ençok bu yol kullanılıyor ama en beteride hastAne yolu

Avatar
teber 2016-07-23 18:51:49

emirilyas yolu güzel oluyor ama girişteki yolun içindeki ev kalkarsa daha güzel olur

banner490

banner457

banner372

banner492

banner432

banner464

banner373