Büyük Birlik Partisi Afşin Seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.
Açılış programına Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi İbrahim Alagöz,  Afşin Belediye Başkan Adayı Ecevit Kavak, Elbistan Belediye Başkan Adayı  Ahmet Hocaoğlu, Elbistan İlçe Başkanı İbrahim Kılıç ile vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan MYK Üyesi İbrahim Alagöz, “Bizler hiçbir zaman kirli işlere bulaşmadık ve hep şunu söyledik, belediyede bizlerin boğazından bir haram lokma geçecekse orayı bize nasip etmesin dedik, Cenab-ı Allah. Bizler sizlere namus ve şeref sözü veriyoruz. Bizler hiçbir zaman kapalı kapılar ardında gizli işler yapmayacağız. Milletimizle beraber bu ülkeye hizmet edeceğiz” dedi.
Daha sonra konuşma yapan BBP Belediye Başkan Adayı Ecevit Kavak, “Afşin’in ihtiyaçlarını üst düzeyde karşılayarak yaşam standartlarını arttırarak, geleneklerimizden kopmadan, katılımcı, insan odaklı, Afşin’i marka bir kent haline getirmek için çalışacağım. Afşin için en güzel hizmetleri getirmek için elimizden geleni yapmaya bizler hazırız. İlçemizin tarihi dokusunu koruyacağız, refah düzeyini ilerleterek çağdaş, steril kimliğiyle tecrübeli bir belediye olacağız. Ayrıca biz Büyük Birlik Partisi olarak Afşinli vatandaşlarımızın efendisi değil, hizmetkarı olmaya geldik. Siz değerli vatandaşlarımızdan 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istiyorum.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi