Delege seçilen Avukat Bülent Naci Yücel, Afşin’de görev yapan avukatlarla bir araya geldi. Neşve Kafe’de gerçekleşen programa Kahramanmaraş Baro Başkanı Burak Gül ve Kahramanmaraş Barosu Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Hacı Bayram Veli Arıkan da katıldı.

Meslektaşlarına desteklerinde dolayı teşekkür eden Avukat Bülent Naci Yücel; “Kahramanmaraş Barosu Başkanı Burak Gül ve Afşin’de görev yapan değerli meslektaşlarıma bu güzel gecemize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Geçen hafta Kahramanmaraş Barosu başkanlığı seçimi gerçekleşti. Burak Gül yeniden başkanımız oldu. Bununla beraber yönetim kurulu, disiplin kurulu oluşturuldu. Bende bu dönem Kahramanmaraş Barosu adına Türkiye Barolar Birliği Genel Kurulunda delegelik fırsatını elde ettim. Baro Başkanı Burak Gül’ün çok büyük teveccühleri oldu. Temsilcimiz Oğuzhan beyin çok teveccühleri oldu. Meslektaşlarımızda bu yönde hem teşvik ettiler hem desteklediler. Bizde onların desteklerine vahip olmaya çalışacağız. Türkiye Barolar Birliği Genel Kurulunda fırsat bulduğum anda avukat arkadaşlarımızın mesleki sorunlarını dile getirmeyi düşünüyorum” dedi.

Kahramanmaraş Barosunu en iyi şekilde temsil edecekleri söyleyen Kahramanmaraş Baro Başkanı Burak Gül; “Avukat Bülent Naci Yücel’e daveti için teşekkür ediyorum. Bir arada olmamıza vesile oldular. Kahramanmaraş Barosu seçimi 15-16 Ekim tarihlerinde icra ettik. Genel kurulumuzun takdiriyle bu dönemde 3.kez aday olduğum Kahramanmaraş Barosu Başkanlığına meslektaşlarımın takdiriyle tekrar seçildim. Seçimler neticesinde baromuzun organları da teşkil edildi. Bu kapsamda Afşin’de görev yapan kıymetli meslektaşlarım Bülent Naci Yücel de bu dönem Türkiye Barolar Birliği delegesi oldu. Kahramanmaraş Barosunu Türkiye Barolar Birliğinde birlikte temsil edeceğiz. Önümüzdeki süreçte Aralık ayında Çanakkale’de Türkiye Barolar Birliği Mali Genel Kuruluna inşallah birlikte katılacağız. Kahramanmaraş Barosunu en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olacağız. Afşin’de görev yapan meslektaşlarımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. Bu vesileyle Bülent beye görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi