Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, ilçedeki kamu ve kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Afşin Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Ali Edip Budan aylık olarak gerçekleştirilen toplantılarda ilçenin sorunlarının masaya yatırılarak çözüme kavuşturulması noktasın önemli adımlar atıldığını söyledi.

Kamu, kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla her ay düzenlenen toplantılarla Afşin’in genelindeki sorunları hep birlikte çözmek için çalıştıklarını söyleyen Afşin Kaymakamı Budan, “Muhtarlarımız mahallelerindeki sorunları vatandaşlarımızla görüşerek burada ilgili kamu ve kuruluşlarımıza aktarıyorlar. Bizlerde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin Belediyesi ve Afşin Kaymakamlığı olarak ilçe genelindeki sorunların çözümü konusunda gerekli çalışmaları ve takibini yapıyoruz. Kurum müdürleri ve amirleri olarak bizler vatandaşlarımızın temsilcileriyiz. Bu noktada kamu ve kuruluşların hizmetlerini Afşinli vatandaşlarımıza en kaliteli şekilde götürmek için kamu hizmetlerini sağlamalıyız. Bu tür toplantıların yapılması hem kurum amirlerimiz açısından hem de kurumlar arası diyalogları pekiştirmesi açısından çok faydalı oluyor. Kurum müdürlerimizle birlikte çözüm yollarını değerlendiriyoruz.” açıklamasında bulundu.

Toplantıda mahalle muhtarları, söz hakkı alarak mahalleleri ile ilgili talep ve sorunlarını dile getirdiler. Ardından daire amirleri kendi konuları ile ilgili sorun ve talepler hakkında bilgilendirme yaparak, kendilerinden istenen ihtiyaç ve şikâyetleri tek tek not aldılar.

Toplantıya, Afşin Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Akif Hakan Kurt, Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kaya, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Hasan Akdemir, kamu ve kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı.

Editör: Haber Merkezi