AK Parti Kahramanmaraş eski Milletvekili Avni Doğan, “AK Parti hizmet partisi ve hizmet görüyoruz. Bizim bölgemizin geleceği çok iyi olacak bunu görüyorum ve bundan eminim” dedi.
AK Parti Kahramanmaraş eski Milletvekili Avni Doğan, gazetemizi ziyaret ederek gazetemizin imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban ile sohbet etti.
Doğan, “Arkadaşlarımı ve eski dostlarımı ziyaret etmek için iki günlüğüne Afşin ve Elbistan’a geldim. Rahmetli Samet Demir’in , çocuklarına taziye ziyaretinde bulundum. Kendisi bizim üzerimizde emeği olan çok değerli bir arkadaşımızdı. Ayrıca Afşin’de bulunan arkadaşlarımızı ve dostlarımızı ziyaret ettik” dedi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinin çok güzel çalışmalarda bulunduklarını vurgulayan Doğan, şöyle konuştu:
“Bildiğiniz üzere siyasette vekillik bitince siyaset bitmiyor. Çoğu zamanımı evde geçiriyorum zaman zamanda grup toplantılarına katılıyorum ama şuanda çok aktif bir siyaset düşünmüyorum.
Bu dönem AK Parti’nin Türkiye’de demokratik engelleri aştığı bir dönem, artık darbe gibi ve derin devlet etkisi gibi siyaseti zora sokan bir takım faktörlerin ortadan kalktığını görüyoruz. Şu anda Milli İrade daha egemen bir durumda. AK Parti’nin 9 yılı bunun gibi engellerle mücadele etmekle geçti. Şu anki vekil arkadaşlarımızla zaman zaman görüşüyoruz ve onların da bölgemiz için ellerinden geleni yaptıklarını görüyorum. Bölgemize doğalgaz gelmesi için uğraşıldığını biliyorum, Afşin-Elbistan-Göksun yolunun duble yol olması için uğraşıldığını biliyorum. Bölge vekillerimiz gayretlerinden haberdarım. Ama bölgesel siyaset nasıl ilerliyor bilmiyorum, çünkü biraz uzattık bölgemize gelişimizi gidişimizi. Şahsen ben milletvekili iken benim işime karışılmasını sevmezdim ve bundan çok rahatsız olurdum. Bunun için ben hiçbir vekil arkadaşımızın işine karışmak istemiyorum. Sadece bize düşen bir söz olursa söyleriz ve her zaman arkadaşlarımızın arkasında durmak zorundayız. AK Parti hizmet partisi ve hizmet görüyoruz. Bizim bölgemizin geleceği çok iyi olacak bunu görüyorum ve bundan eminim. Ben şunu söylemek istiyorum; açık bir şekilde sadece yerel siyasetçilerimizin biraz daha gayretli olmaları lazım. Mesela Elbistan’a her geldiğimde biraz daha gelişmiş görüyorum, buranın yerel yönetimi ve belediyesi belli bir gayret içerisinde olduğu belli. Ben bu değişimi Afşin’de de görmek istiyorum. Ben bu bölgenin siyasetçileri arasında bu toprağa en çok borcu olan siyasetçiyim. Çünkü bu toprak siyaset tarihinde en çok oyu bana verdi ve bunun hakkı hiçbir hizmetle ödeşilemez. Bundan dolayı bu toprağa yürekten bir bağlılığım söz konusu. Buraların gelişmesi ve değişmesini çok içten bir şekilde istiyorum.”