AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Veli Böke, İstanbul’da hemşerileriyle buluştu.

İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraşlılar derneklerine ziyaret gerçekleştiren AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Veli Böke, memlekete dair sohbetlerde bulundu.

İstanbul-Sultangazi’de Büyüktatlı Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği (Tatlıder)’de bulunan hemşerileriyle buluşan Böke’ye, MARAŞFED Başkanı Uğur Yinanç ve Kayseri Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Mehmet Topal eşlik etti.

Böke, Büyüktatlı Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı Murtaza Kara, Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm Afşinli ve Kahramanmaraşlı hemşerilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

İstanbul-Bağcılar’da faaliyet gösteren Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonu (MARAŞFED) Başkanı Uğur Yinanç ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Böke, “12 Şubat Kurtuluş Haftası kapsamında yapılacak programın istişaresini gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız tüm detayları planlamışlar; inşallah coşkulu bir kutlama olacağa benziyor. Kahramanmaraş’ımızın tanıtımı adına güzel hizmetler yapan Sayın Başkanımıza ve Ekibine Hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Böke son olarak, İstanbul’da Sultangazi ilçesindeki İstanbul Elbistanlılar Derneği, Arnavutköy Kahramanmaraşlılar Derneği ve Arnavutköy Elbistan Alkayoğlu ve Çevre Mahalleleri Hemşerileri Derneğini ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu.

Editör: Haber Merkezi