AK Parti Belediye Başkan Adayı Güven:
“Bizler Afşin’in bugününü değil geleceğini planlayacağız”
Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmaları kapsamında esnaf gezisini sürdürdü. Güven, “Bizler Afşin’in bugününü değil geleceğini planlayacağız ”dedi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretine devam etti. Güven, esnafların sorunlarını dinleyerek yapacağı projelerini anlattı.
Afşin’e bir yeni bir cadde değil birkaç caddenin ihtiyacı olduğunu belirten Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, yeni caddelerle ilgili çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Güven, “Esnaflarımızı ziyaret ettik ve esnaflarımızın beklentisi özellikle fiziksel olarak yenilenmiş bir çarşı, daha önce yapmış olduğumuz uygulamalarımızda var inşallah cephe iyileştirmeleri yapacağız. Esnafımızla birlikte kol kola. Afşin’imizin iki tane caddesi var, biz yenileyerek gireceğiz ama mevcut caddelerimizi AVM gibi düzenleyeceğiz. Allah’ın izniyle esnaflarımızı rahat ettirmeye çalışacağız. Çünkü esnaflarımız kazanırsa Afşin kazanır. Esnaflarımız mutlu olursa bizlerde mutlu oluruz. İnşallah iki caddemizi ve açacağımız yeni caddelerle birlikte açık bir AVM haline getireceğiz. Yeni bir cadde için çalışmalarımız bulunmakta. Bütçemize bakacağız ve Afşin için en uygununu gerçekleştireceğiz. Bizler Afşin’in bugününü değil geleceğini planlayacağız. İnşallah Afşin’in 25-30 yıllık gelişimini göz önünde bulundurarak halkımızla paylaşarak hizmetlerimizi yapacağız. Yapacağımız işleri halkımıza danışmadan, onların fikrini almadan yapmayacağız. Biz Afşin’in geleceğini planlayacağız. Kentsel dönüşüm şuanda olgunlaşma aşamasında, Afşin’imize bir cadde yetmez, ikinci caddede yetmez. Biz Afşin’i her yönüyle açık, ekonomik olarak, iklimsel olarak açık bir merkez haline getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
Editör: Haber Merkezi