CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Gökdoğan: “Bizim asla ve asla satılık oylara ihtiyacımız yoktur”
CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, yazılı bir açıklama yaparak, “Geçmişten günümüze; Cumhuriyet Halk Partisini halktan soğutup dar bir çerçeveye hapsedenlerin, artık halkın partisi olma yolunda hızla ilerleyen CHP den uzaklaşmaları, halkımız ve CHP için hayırlıdır” dedi.
CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
“Kendisini eski CHP’li diye tanımlayıp başka partilere katıldıklarını, destek verdiklerini söyleyenlerin, CHP deki misyonlarının sona ermesinden dolayı bir arayışa girmeleri doğaldır. Geçmişten günümüze; Cumhuriyet Halk Partisini halktan soğutup dar bir çerçeveye hapsedenlerin, artık halkın partisi olma yolunda hızla ilerleyen CHP den uzaklaşmaları, halkımız ve CHP için hayırlıdır. CHP halka rağmen değil ,halk ile beraber siyaset üretmeye devam edecektir.
Oyunu satmak için bize gelenlere vereceğimiz en güzel yanıt; “dürüstlük, kişilik ve onur satılamaz ve satın alınamaz "dır. Bizim asla ve asla satılık oylara ihtiyacımız yoktur. Halkımızın bize duyduğu güven ve sevgi her şeyin üstündedir. Bizim kamu yararına, halkın yararına harcayacağımız paranın dışında harcayacak bir kuruşumuz dahi olamaz. Bu hem dinimize hem de demokrat kişiliğimize terstir. Bütün hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi