BİNFOT üyeleri ve fotoğraf meraklılarından oluşan grup gezi programı kapsamında, Afşin’e bağlı Kitiz, Kargabük, Deveboynu, Yeşildere Mahalleleri ile Göksun’a bağlı Fındık ve Saraycık Mahallelerinde, sonbaharın gelmesiyle birlikte yeşilin tonlarının yerini sarı, kırmızı, turuncu gibi renk cümbüşüne bıraktığı güz renklerini fotoğrafladı.

Bölgeye giden fotoğrafseverler, en iyi kareyi elde edebilmek için mücadele etti. Eğitmenler eşliğinde fotoğraf çekme tekniklerini öğrenen kursiyerler, doğanın sunduğu güzel manzarayla şehir stresinden uzaklaşma fırsatı da yakaladı.

Doğayla iç içe olmak ve sonbaharın güzelliklerini kadraja almak için Güz Fotoğraf Gezisini düzenlediklerini ifade eden Binboğa Fotoğraf Yolcuları Topluluğu (BİNFOT) sözcüsü Selçuk Kösebalaban, bölgede sonbaharın güzelliklerini yaşamanın keyif verdiğini dile getirdi.

Afşin, Göksun ve Elbistan ilçelerinin mevsim geçişlerinin kartpostallık görüntüler ortaya koyduğunu ifade eden Kösebalaban, “BİNFOT olarak bölgemizde, dört mevsimde de etkinlik düzenlemeye çalışıyoruz. Doğa bize her mevsim başka bir yönünü, başka bir güzelliğini sunuyor. Bizlerde BİNFOT ve fotoğraf meraklıları arkadaşlarımızla birlikte bu manzaraları fotoğraflamaya çalışıyoruz. Etkinliğe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kösebalaban son olarak, Afşin’in coğrafyasının eşsiz güzellikleri barındırdığını ifade ederek, fotoğraflarla bunu daha çok insana ulaştırmak istediklerini söyledi.

Sonbaharın tonları, BİNFOT üyelerince drone ile de görüntülendi.

Editör: Haber Merkezi