Binboğalar Fotoğraf Yolcuları Topluluğu (BİNFOT), Sarıçiçek Yaylası fotoğraf gezisinde buluştu.

Binboğalar Fotoğraf Yolcuları Topluluğu’nca (BİNFOT) gerçekleşen etkinlik, Kaşanlı Mahallesinden başlayarak Haticepınarı Mahallesi ve Sarıçiçek yaylası güzergahında devam etti. Topluluk üyeleri doğa uyanırken görüntüsüyle büyüleyen bölgeye has çiçekleri fotoğrafladı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Etkinlik hakkında bilgi veren fotoğraf sanatçısı Mustafa Ertekin, “Afşin, Elbistan, Göksun ve Ekinözü çanağında kültür ve sanatla ilgilenen insanlarımızı Binboğalar Fotoğraf Yolcuları Topluluğu (BİNFOT) topluluğunda bir araya getirmeye çalışıyoruz. Etkinlikleri çerçevesinde fotoğraf kurslarımız ve ardından uygulamalı olarak doğa gezilerimiz oluyor. Kursiyerlerimiz kurslarda öğrendiklerini doğada pratiğe çevirme fırsatı buluyor. Topluluk üyelerimizi üçüncü etkinliğimiz olan Sarıçiçek Yaylası fotoğraf gezisinde buluşturduk ve bahara özgü çiçekleri fotoğraflama fırsatını yakaladık. Etkinliğe katılan üyelerimize teşekkür” açıklamasında bulundu.

Doğayla iç içe bir gün geçiren topluluk üyeleri de bol bol fotoğraf çekerek anlarını ölümsüzleştirerek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi.

BİNFOT üyeleri gezi sonrasında Haticepınarı Mahallesinde halk ozanlarıyla buluşarak günün yorgunluğunu attı.

Editör: Haber Merkezi