Yeşil Afşin Gazetesi’nden Selçuk Kösebalaban ve www.yesilafsin.com Yazı İşleri Müdürü Deniz Doğan ile bir süre sohbet eden Binbaşı Özgür Gümüşay, gazetecilerin demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu söyledi.

Basın, toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağladığını ifade eden Binbaşı Gümüşay, “Toplumun doğru ve güvenilir haber alma hakkını temin etmek, kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak amacıyla gece gündüz demeden fedakârca ve özveriyle çalışan, bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan siz değerli basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü” en içten dileklerimle kutluyorum. İlçemizin basınına bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yeşil Afşin Gazetesi’nden Selçuk Kösebalaban ve www.yesilafsin.com Yazı İşleri Müdürü Deniz Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret eden Afşin İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay’a teşekkür etti.

Kaynak: Hakan Aydın