Elbistan’da evlilik kararı alan 24 yaşındaki Nur Sönmez ile 29 yaşındaki Gökmen Tekin’in kına gecesi, sürpriz şekilde başladı.
Çocukluğundan beri hep beyaz ata binerek düğününe gitmeyi hayal eden Nur Sönmez’in bu hayali, nişanlısı Gökmen Tekin’in bulup getirdiği beyaz at ile gerçek oldu. Nişanlısından habersiz bir şekilde beyaz at bulan ve atı kuaförün önüne getiren damat Gökmen Tekin, gelin Nur Sönmez’e büyük bir sürpriz yaptı.
Görücü usulü ile evlilik kararı alan ve çocukluk hayalini nişanlısı Gökmen Tekin’e söyleyen Nur Sönmez, nişanlısının yaptığı sürpriz ile şaşkına döndü.
Eşinin hayalini yerine getirmek için büyük uğraş veren gelin gibi süslediği beyaz atı kuaförün kapısına getiren damat Gökmen Tekin, kuaförden çıkan nişanlısı Nur Sönmez’i, yanına bıraktığı sandalye yardımı ile beyaz ata bindirerek, kınanın yapılacağı salona kadar götürdü. Beyaz atın yularını tutarak, davul-zurna eşliğinde kınanın yakılacağı salonun önüne kadar gelen damat Gökmen Tekin, eşini atın üzerinden kucağına alarak, salona kadar taşımayı da ihmal etmedi.
Beyaz atlı prensini bulan gelin Nur Sönmez, şaşkın bakışlar arasında kınanın yapılacağı salona girerken, eşinin yaptığı sürprizi hayatı boyunca unutmayacağını söyledi.
Gelin Nur Sönmez, heyecanlı ve bir o kadar da mutlu olduğunu ifade ederek, “Evlendiğimde at üzerine binmek çocukluğumdan bu yana benim hayalimdi ve eşim bugün bu hayalimi gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Eşimden at istediğim zaman ilk başta çok şaşırdı ve ata kendisinin bineceğini düşündüğü için de biraz tedirgin oldu” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi