Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen “Bir Damla Bin Umut” isimli projeyle ikin günde Afşin’den 200 ünite kan toplandılar.
Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Kızılay’ın “Bir Damla Bin Umut” Sloganı ile ülke genelinde başlattıkları kan bağışı kampanyası Afşin’de de düzenlendi. Afşin’de düzenlenen programa Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afşin Temsilcisi Yaşar Topal, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, kampanya çerçevesinde kan bağışında bulundular. “Bir Damla Bin Umut” sloganı ile gerçekleşen kampanyaya yoğun ilgi gösterilirken Afşin’den 2 günde 200 ünite kan toplandığı bildirildi.
Afşin halkının yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afşin Temsilcisi Yaşar Topal, “2 Mart 2013 itibarıyla yurt genelinde 237 ayrı noktada en yaygın kan bağışı kampanyasını yürütecek olan Beşir Derneği, 2013 yılında 25 bin ünite kan bağışı hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir. Bizler de, Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve gönlüleri olarak derneğimizin belirtmiş olduğu hedefi yakalamak için kan bağışında bulunduk. 2 günde Afşin’den 200 ünite kan bağışı yapıldı. Ben buraya gelen tüm gönüllülere teşekkür ediyorum” dedi.
Diğer taraftan Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afşin Temsilciliği, kan bağışında bulunan protokol üyelerine öğle yemeği verdi.
 
Editör: Haber Merkezi