Semerkand Vakfı Afşin Temsilciliği, Beşir Derneğinin katkılarıyla Afşin'de ihtiyaç sahibi bin aileye kumanya yardımında bulunuyor.

Afşin'de faaliyet gösteren Semerkand Vakfı Temsilciliği,  Beşir Derneği aracılığı ile Afşin'deki ihtiyaç sahibi bin aileye dağıtılmak üzere yardım kampanyası düzenledi. Tır ile ilçeye gelen yardımlar yetkililer tarafından ailelere dağıtılmaya başlandı.

Ramazan Ayı’nın paylaşmak olduğunu belirten Semerkand Vakfı Afşin Temsilcisi Mehmet Sait Güven, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahiplerinin daha çok hatırlandığını belirtti.

Afşin'de ihtiyaç sahibi kişilerin tespit edilerek kumanyaların dağıtıldığını aktaran Semerkand Vakfı Afşin Temsilcisi Mehmet Sait Güven, " İlçemize Beşir Derneği tarafından bin adet kumanya gönderildi. Bu kumanyalarımızı indirdik ve yerlerine ulaştırıyoruz.Ramazan ayının sonuna kadar dağıtılan yardım kolilerinin sayısını bin 500'e çıkartmayı düşünüyoruz.Ayrıca Beşir Derneğine bağlı olarak kurban komisyonumuz var. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi 500 aileye, kesilen adak ve akide kurbanlarının etlerini dağıtıyoruz. Afşinli vatandaşlarımızdan kurban bağışlarını talep ediyoruz. " açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi