Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Berktaş, mahallenin sorunlarını çözmek gayesiyle muhtar adayı olarak yola çıktığını söyleyerek, mahalleye muhtarlık konutu kazandırmak istediğini belirtti.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde Afşinbey Mahallesi için adaylığını açıklayan ve çalışmalarına aralıksız olarak devam eden İbrahim Berktaş, "Bizler Afşinbey Mahallemize ve sakinlerine hizmet etmek için yola çıktık. İnşallah seçimi kazanırsak, projesini hazırladığımız muhtarlık konutumuzda mahallemize hizmet edeceğiz." dedi.

Sorunların çözümü konusunda kamu kurumları ile mahalle sakinleri arasında köprü görevi göreceğini vurgulayan Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Berktaş, şunları söyledi:

"Muhtar mahallenin avukatıdır. Sosyal muhtarlık kavramıyla mahallemize hizmet etmek istiyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde mahalle sakinlerimizin bizlerden taleplerini ilgili kurumlara ileterek çözümü konusunda takipçisi olacağız. Mahalle ile resmi daireler arasındaki köprü görevini yapacağız. Mahallemiz kimin hizmet ettiğini kimin hizmet etmediğini biliyor. Hizmet ederken hakkaniyetli davranacağız. Her zaman vatandaşlarımızla istişare içerisinde olacağız. "

Afşinbey Mahallesinde muhtarlık konutu yaparak vatandaşlara buradan hizmet etmek istediğini söyleyen Berktaş, "Mahallemiz okullar bölgesi olması münasebetiyle okulların daha güzel hizmetler almasını sağlayacağız. Göreve geldiğimiz takdirde tüm okullarımızın fahri okul aile birliği başkanı olacağız. Öğrencilerimize maddi ve manevi destek vermek için çalışmalarımız olacak.

Afşinbey Mahallemize güzel bir muhtarlık konutu kazandırmak için çalışmalarımız olacak. Bununla alakalı projelerimiz hazır. Kazandığımız takdirde vatandaşlarımızın kolay ve rahat ulaşacağı bir konuma muhtarlığa ait konut yapmak istiyoruz. Vatandaşlarımızla her zaman istişare halinde olup mahallemizin öncelikli sorunlarının çözümü için takipçisi olacağız. Yerel seçim çalışmalar kapsamında mahalle sakinlerimizi ziyaret ediyoruz. Mahalle sakinlerimiz, çaldığımız her kapıda bizleri güler yüzle karşılıyor. İnşallah bu güler yüzün karşılığını sandıkta alacağız. 31 Mart'ta mahallemize ve gönüllere hizmet etmek için zafere ulaşacağız." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi