Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen “Kadına Şiddete Sende Dur De” etkinliğine katıldı. 
Büyükşehir Belediyesi’nin Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Atatürk Meydanında gerçekleştirdiği etkinlikte kadına şiddete dikkat çekilirken, katılımcılar hazırlanan platforma ellerini boyayarak el bastı.  

Etkinlikle ilgili bir değerlendirmede bulunan Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Necati Kahveci; “Kadına şiddete dur demek için Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinliğe Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesi olarak katılım gösterdik. Büyükşehir belediyemizin sosyal sorunlara yönelik çalışmaları takdire şayan… Toplumumuzda kadına şiddet büyük bir yara haline geldi. Oysaki hayatın yükünü beraber omuzlayan kadın ve erkek yine doğru bir şekilde iletişim kurarsa hem birlikte mutlu olurlar hem de birlikte daha güçlü olurlar. Şiddet hiçbir şekilde çözüm değil bilakis çözümsüzlüktür. Bizde bugün Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği etkinlikle bunu bir kez daha hep beraber dile getirmiş olduk.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi