Afşin Belediyesi 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinin ardından seçim sürecinde taahhüt ettiği icraatları hayata geçirmeye başladı.
 
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
 
Bölge Turizminin can damarı Eshab-ı Kehf Külliyesi sınırları içerisinde bulunan ormanlık alanda çevre düzenlemesine başlayan Afşin Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçe ve Temizlik İşleri ekipleri hummalı bir çalışmanın içerisine girdi.
 
 
Çevre düzenlemesi hakkında açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven: “Afşin Belediyesi olarak elimizdeki en büyük değerlerden bir tanesi olan Eshab-ı Kehf Külliyesinin çevre düzenlemesi için bir çalışma başlattık. Eshab-ı Kehf’e gelen ziyaretçiler geldiğinde sadece Külliyeyi ziyaret edip gitmekteydi. İnşallah bundan sonra Eshab-ı Kehf’imizde yapılan çevre düzenlemesiyle birlikte ziyaretçilerimiz bu mekanın tadını daha iyi çıkaracaklar. Ormanlık alanın görünen kısmına Eshab-ı Kehf yazısı yazılacak ve çalışma tamamlandığında Eshab-ı Kehf Külliyesini ziyarete gelenler için bu alanda gezi ve yürüyüş parkurları oluşturulacak. Afşin için bir değer olan tarihi mekânımıza sahip çıkacağız” dedi.
Editör: Haber Merkezi