Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, belediye çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Aydoğan, “Bugün hep birlikte Afşin halkına en güzel şekilde hizmet edebilecek konuma geldik” dedi.
Afşin Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine Afşin Belediyesi çalışanları ve aileleri katıldı. Yemek sonrası konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Bugün hep birlikte Afşin Belediyesini, vatandaşlarımıza, Afşin halkımıza en güzel şekilde hizmet edeceğimiz konuma getirdik. Belediyemizin hizmet etmesi yönünden hemen hemen hiçbir araç gereç eksikliği bulunmamakta. bugün bu Afşin’e hizmet edebilecek araca gereci olan bir belediye haline geldik. Bunu bütün belediye personelinin çabası ve özverisiyle gerçekleştirdik.” dedi.
Başkan Aydoğan konuşmasını şöyle tamamladı: “Park ve bahçe düzenleri konusundaki çalışmalarını biraz ağırdan alıyoruz çünkü içme suyuna ve yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Önümüzdeki yaz inşallah bu konuda bir patlama yaparak şehrimize güzellik katma dönemi başlayacak. Önümüzdeki yaz site2 , fidanlık arazisi, yeşil evlerdeki alanın projesi tamamlanıyor , kale mahallemizde güzel ve uzun yürüyüş yolu yapılacak. Çocuk oyun parkı alanında biraz başarısızız, bu konuda ilgili arkadaşlarımdan biraz daha fazla gayet istiyorum. Önümüzdeki yaz mahallerimizdeki okul bahçelerine çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu parklar yapılacak.”
Editör: Haber Merkezi