Geçtiğimi günlerde hayatını kaybeden Afşin Belediye Spor Kulübü Eski Başkanı Sadi Aksakal’ı kabri başında ziyaret eden belediye çalışanları, sporcular ederek hayırla yad ettiler.
 
Afşin Belediyesi’nde çalışan ve bir dönem Afşin Belediye Spor Kulübü Başkanlığını yapan Sadi Aksakal’ı mesai arkadaşları ve sporcular, Afşin Asri Mezarlığı’nda bulunan kabrini ziyaret ederek dualar okudular, mezarına çiçek bıraktılar.
Mezarı başında konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Yaşımız ne olursa olsun dönüp geleceğimiz yer burası, Eshab-ı Kehf ölüp de tekrar ahiret gününde dirilmemize en büyük işaretlerden bir yanı başımızda duruyor. Müminler bilirler ki bu dünya yalan ve öldüklerinde gerçek dünyanın kapsından mezarlıktan giriş yapmış oluyorlar. Bu gerçek dünyaya geçişi rabbim bizlere güzellikle nasip etsin. Sadi Aksakal abimizi yaklaşık olarak 1965’ten buyana tanırım ve şehrimizin güzel insanlarından birisiydi. Kendisi sakin, pozitif ve her olaya güzel tarafından bakma özelliği kazanmış değerli bir abimizdi. Kendisinin, Afşin’in en güzel insanlarından biri olduğunu söyleyebilirim. Bir çok konuda bu şehrin gençlerini abilik yaptı. Böyle güzel bir ömür yaşadığı ve çevresine örnek olacak şekilde yaşadığı için kendisini kutlamak lazım bu çoğumuzun yapmak isteyip de başaramadığı bir şey. Sadi aksakal abimizin tüm ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum.” şeklinde konuştu.
Programa Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, Devlet Su İşleri Afşin Şube Müdürü Hikmet Böke, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevi Kaynak, sporcular ile çok sayıda seven katıldı.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi