Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Mustafa Poyraz, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Başkan Poyraz, burada yaptığı açıklamada, büyükşehir ile ilçe belediyelerinin koordineli çalışması gerektiğini söyledi.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin Belediye Başkan aday adayları ile partililer katıldı.
Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Poyraz , büyükşehir belediyesinin artık ilçelerde alt yapıdan sorumlu olacağını ifade ederek, şunları söyledi:
“Kahramanmaraş büyükşehir oldu ve bundan sonra Kahramanmaraş belediyesi ilçelerine kadar hizmet götürecek. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Afşin gene AK Partinin olacak, zaten kaybetme ihtimalimizde yok. Diğer ilçelerimizi de ziyaret ettik ve aynı şeyleri orada da söyledim. Farklı bir siyasi partinin gelmesi durumunda, bilindiği üzere en yakın örneği Ankara’da, Çankaya ilçesiyle büyükşehir belediyesi arasında hiçbir zaman dirlik olmadı. Orada hizmet noktasında çok ciddi sıkıntılar yaşanmakta. Çünkü yetkilerin büyük bir çoğunluğu büyükşehir de. Hepimiz bir emanet aldık, bu emanetin asıl sahibi millettir. Önemli olan bulunduğu dönem içerisinde koltuğa yapışmamaktır. Kahramanmaraş belediye başkanı olarak 10 yıl görev yaptım ve bu süre zarfında neler yaptık, bütçemiz neydi ne oldu, emlak hizmetleri hangi noktadan nereye gelmiş bunların bir fotoğrafını çıkarttık ve bunu halkımızın görmesi için kitaplaştırdık. Nerede nasıl bir belediye aldık ve bugün nasıl bir belediye oldu halkımızın bunu görmesini istedik. Sosyal belediyecilik noktasında Türkiye’de ödül almış bir belediyeyiz. Çünkü biz hep bir hakikate inanandık, insanların hayırlısı ona hizmet edendir. Halkımıza hizmet ettik. Görev sürem boyunca Kahramanmaraş belediyesinde bir tane şaibeli iş olmadı. Ufak tefek sıkıntılar yaşanmıştır fakat bizlerde gereğini yapmışızdır.”   
Editör: Haber Merkezi