Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Sakarya’da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan sporcuyu ziyaret etti.
20-24 Ocak 2014 tarihlerinde Sakarya’da Gençler Türkiye Wushu Şampiyonası düzenlendi. Düzenlenen şampiyonada 60 kiloda Yemliha Tor Türkiye şampiyonu olmuştu. Şampiyon olan Yemliha Tor’u Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, spor salonunda ziyaret ederek başarılar diledi.
 
Sporcuya başarılar dileyen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “Wushu Gençler Şampiyonasında 60 kiloda başarılı olan Yemliha Tor Afşin’imizin yetiştirmiş olduğu gençlerimizden bir tanesi. Kazanmış olduğu başarı bizleri çok sevindirdi ve gururlandırdı. Bende uzun yıllar boyunca amatör sporlarla uğraşmış birisi olarak alınan bu başarı için çok sevindim. İnşallah yeni dönemde belediyemizin spora daha çok desteği olacak ve ilçemizden güreş alanında, wushu alanında ve diğer dallarda gençlerimize yardımcı olacağız. Sporu destekleyerek ilçemizde büyük şampiyonlar çıkartmak istiyoruz.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi