Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Rahime Yeşilkaynak, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Mimar Rahime Yeşilkaynak, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
Yapılan ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “Rahime hanım Afşin Belediye Başkanlı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı açıkladı. Kendisini yakinen tanıyoruz, adaylığını açıklayarak büyük bir medeni cesaret gösterdi. Kendisinin Afşin’e daha güzel hizmet etmek için yola çıktığını biliyoruz. Rahime hanım zaten Afşin’de kendisini ispatlamış bir insan. Sağ olsun her zaman odamızın çalışmalarında kendisi yanımızda oldu o açıdan kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu sürecin kendisine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Rahime Yeşilkaynak, “Afşin Ticaret Odası Başkanımız Bekir Sıtkı Can Bey’i makamında ziyaret ettik. Başkanımız her zaman Afşin’in gelişmesine ve büyümesinde katkı sağlayan ve Afşinli girişimcilerimizin her zaman arkasında olduğuna inandığımız bir abimizdir. Başkanımızla şimdiye kadar mesleki bazda birlikteydik inşallah bundan sonra siyasi bazda da beraber çalışma imkanını buluruz. Ben Afşin’e daha fazla katkıda bulunmak için bu yola çıktım. Bu konuda destek almak, fikir birliği ve görüşünü alıyoruz. Bu süreçte desteğe çok fazla ihtiyacımız olduğuna inanıyorum ve bu destekleyen insanlardan birinin de ATSO Başkanımız Sıtkı Can abimizdir. Kendisinin görüşlerine ve fikirlerine her zaman saygı duymuşumdur. Ben Afşin’de mimar olarak mesleğimi yapıyorum. Mesleki çalışmalarım sırasında başkanımızdan destek gördüm. Şimdi Afşin Belediye Başkanlı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı oldum inşallah bundan sonrada desteklerini esirgemez başkanımız. Afşin’in bir bayan belediye başkanına hazır olduğuna inanıyorum.” şeklinde konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi