ATSO’da Meslek Komiteleri Seçimi Yapıldı
 
Bekir Sıtkı Can Güven Tazeledi
 
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimleri yapıldı. ATSO üyeleri, iki adayın yarıştığı seçimlerde Bekir Sıtkı Can ve ekibiyle devam kararı verdi. Bekir Sıtkı Can’ın listesi 8 komitenin 7’sini kazandı.
 
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimleri Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Mevcut Başkan Bekir Sıtkı Can ve Mehmet Özdemir’in aday olduğu seçimlerde 8 komitenin 7’sini Bekir Sıtkı Can alırken 1 komiteyi de Mehmet Özdemir ekibi aldı.
 
Sabah saat 08.00’de başlayan seçimlerde Bekir Sıtkı Can beyaz renkli listeyle, Mehmet Özdemir ise yeşil listeyle seçime girdi. 275 oyun kullanıldığı seçimlerde 10 oy geçersiz sayıldı. 275 oyun kullanıldığı ATSO seçimlerinde beyaz listeyle sandığa giden Bekir Sıtkı Can 157oy aldı ve yeşil listeyle sandığa giden Mehmet Özdemir ise 108 oy aldı.
 
Kesin olmayan sonuçlara meslek komiteleri ve aldığı oylar ise şöyle sıralandı:
 
1.Meslek Komitesi:
Sandıktan 29 beyaz, 16 yeşil oy çıktı. 1.Meslek komitesinde Yunus Karabulut ve Sıtkı Gönen seçildi.
2.Meslek Komitesi:
28 beyaz, 11 yeşil ve 1 oyda geçersiz sayıldı. 2.Meslek komitesinde Fikret Kılıç ve Nazım Sarı seçildi.
3. Meslek Komitesi:
10 beyaz, 15 yeşil ve 1 oyda geçersiz sayıldı. 3.Meslek komitesinden Muhsin Özden ve İsmail Başaran seçildi.
4. Meslek Komitesi:
22 beyaz, 15 yeşil ve 2 oyda geçersiz sayıldı. 4. Meslek komitesinden Mikail Kenç ve Sefa Sefer Özdemir seçildi.
5. Meslek Komitesi:
17 beyaz, 12 yeşil ve 2 oyda geçersiz sayıldı. 5. Meslek komitesinden İlyas Kalfe ve Zafer Özbolat seçildi.
6 Meslek Komitesi:
21 beyaz, 15 oy ve 2 oyda geçersiz sayıldı. 6.Meslek komitesinden Mehmet İnal ve Kerim Ergin seçildi.
7. Meslek Komitesi:
15 beyaz,10 yeşil oy çıktı. 7. Meslek komitesinden Bekir Sıtkı Can ve Halil Yılmaz seçildi.
8.Meslek Komitesi:
15 beyaz 14 yeşil oy çıktı ve 2 oyda geçersiz sayıldı. 8. Meslek Komitesinden Sıttık İlhan ve Celalettin Taşkale seçildi.
 
Bekir Sıtkı Can Üyelerine Teşekkür Etti
 
Seçimlerden sonra üyelerine teşekkür eden Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “Bugün burada gerçekten güzel bir günü kutluyoruz. Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına tekrar yönetim kurulu başkanı seçilmek üzere bu güzel insanlar bizlere destek verdi. Ben tüm Afşin’e ve Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan üyelerimize teşekkür ediyorum ve hepsiyle gurur duyuyorum. Bu sandıktan çıkan üstün başarı bizim işimizi biraz daha zorlaştırdı. Çünkü üyelerimizin bizleri tercih etmesi bizlerin daha çok çalışmasını gerektirir. İnşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bundan sonra daha güzel hizmetlere arkadaşlarımızla beraber imza atacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi