Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan İlçe Teşkilatı, düzenleyeceği iftar programını iptal ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulundu.
Ramazan ayında düzenlenen çok sayıda iftar programında ihtiyaç sahibi vatandaşları göremediğinden dolayı böyle bir karar aldıklarını kaydeden BBP Elbistan İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azat olan, hoşgörünün yardımlaşmanın en üst noktaya çıktığı şu mübarek Ramazan ayında büyük katılımlı iftar programları yerine imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım paketi vermeyi uygun gördük. Yardım paketlerimizin dağıtımında değerli muhtarlarımızdan da bilgiler aldık" dedi.
Kılıç; konuşmasının devamında ise, "Üzülerek belirtmek isterim ki, düzenlenen iftar programlarının birçoğu bol reklamlı, bol protokol katılımlı. Ama sofralarda bir fakirin bile bulunmadığı görkemli programlar haline gelmiş. Bizde bu düzenin bir parçası olmama adına bu yıl imkanlarımızı bu şekilde kullanma kararı aldık. Bu manada bizlerde destek olan ve katkı sağlayan hayırsever gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Ramazan Bayramının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerine yer verdi. -
 
Editör: Haber Merkezi