TES-İŞ Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kılıç mesajında; “Yetimlerin, kimsesizlerin, yoksulların ve acı çekenlerin gönüllerini fethetmek, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için seferber olacağımız Kurban bayramına bizleri bir kez daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyoruz. Milletimizin, TES-İŞ ailesinin ve İslam aleminin kurban bayramını en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz.

Salgın döneminde enerji, su ve gaz gibi yaşamsal hizmetleri kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırarak, ülkemize ve milletimize güç kattık. Önümüzdeki bir kaç gün bayram sevincimizi sevdiklerimizle paylaşacağız. Üyelerimizin bayram ziyaretleri konusunda yetkililerin yaptığı uyarıları göz önünde tutarak, tedbirleri elden bırakmayacaklarını biliyoruz.

TES-İŞ ailesi olarak; her zaman tek vücut olacağız, sağlık ve güvenliğimizi, refahımızı koruyacak, haklarımızı hep birlikte daha ileri seviyelere taşıyacağız. Uluslararası ilişkiler ve güç dengeleri yeniden kurulurken milletimizin yanında olacağız. Hep birlikte daha çok çalışarak her zorluğun üstesinden gelecek ve güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.    

Sevdiklerinizle sağlık ve esenlik dolu, mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi