İYİ Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nın koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen 2. Olağan Kongresi, parti binasında gerçekleştirildi

Kongrede ilk olarak divan oluşturuldu. Divanın oluşmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Mevcut başkan Taşkale’nin hazırladığı tek liste ile gidilen kongrede partinin faaliyet ve mali raporlarının ibra edilmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gönderdiği kutlama mesajını okundu. Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi. Mevcut Başkan Taşkale, yeniden bu göreve seçildi.
 

Seçimin ardından açıklama yapan Taşkale, “Temmuz 2019’da atamayla geldiğim ilçe başkanlığını yaptığımız kongreyle yeniden başkanlığa seçildim. Bu güne kadar hızlı bir üye kayıt kampanyası yaptık bundan sonra daha fazlasını yapmak için daha gayretli çalışıp Afşin’de potansiyeli olan İYİ Parti’yi birinci parti yapmak ve iktidar ateşini Afşin’den yakmak istiyoruz. Genel Başkanımızın dediği gibi güneşi görene kadar koşacağız ve inşallah başaracağız. Tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyor ve İYİ Partid’e siyaset yapmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi