AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve yönetim kurulu üyeleri Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Güleser Ermurat Keleş, AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Yeşil Afşin Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk ile yapılan sohbette gündeme dair yapılan sohbette karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Yerel gazetelerin ilçe için önemine değinen AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Yeşil Afşin Gazetesine yayın hayatında başarılı çalışmalar diledi.

Basının toplumun gözü ve kulağı olduğunu, basının ve gazeteciliğin toplum üzerindeki önemine değinen Safi, “ Bizler mesai arkadaşı olarak gördüğümüz gazetecilerin her zaman yanındayız. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir. Gazetemizin ilçemizde çıkarılmasında emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doruk da, Başkan Safi ve beraberindeki AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Güleser Ermurat Keleş, AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi