Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na seçilen Afşinli siyasetçi Süleyman Öner, Afşin'de hemşerileri tarafından davul zurna ile karşılandı.
MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Teşkilatı  11. Olağan Kongresini kazanmasının ardından ilçeleri ziyaret ederek partilileriyle buluştu. Erçene yol çatında davul zurna ile hemşerileri tarafından karşılanan Başkan Öner, partilileriyle tokalaşarak tebrikleri kabul etti.
MHP Afşin İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen programda konuşma yapan Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, " Milliyetçi Hareket Partisi Kongresi sonrası bu kutsal davanın bayrağı bizlere emanet edildi. Bu yola çıkarken, özellikle başlangıçta yanımda bulunan değerli hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongre sürecimizi geride bıraktık, seçime girdiğimiz tüm aday arkadaşlarımız birbirlerinde değerli. Ancak bu hizmet bayrağını taşımak bizlere nasip oldu. Bu saatten sonra Milliyetçi Hareketi, Kahramanmaraş'ta, Afşin'de ve Türkiye'de iktidara taşımak için yeni yönetimimizle ve tüm teşkilatlarımızla birlikte yol alacağız. Genel seçimlerde başarılı bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah yapacağımız siyasetimiz tüm insanları kapsayacak şekilde olacak. Üç hilalde gönlü kalmış, bir vesileyle ayrı düşmüş tüm ülkücü kardeşlerimizi tekrar üç hilal bayrağı altında toplayacağız." açıklamasında bulundu.
 
Kahramanmaraş'ın ve ilçelerinin hak ettiği hizmeti alamadığını ifade eden MHP İl Başkanı Öner, "Kahramanmaraş'ımız, Afşin'imiz ve diğer ilçelerimiz hak ettiği hizmetleri alamadı. Bu hususta muhalefet olarak girdiğimiz genel seçimlerden  iktidar çıkacağız ve başta Kahramanmaraş'ta, Afşin'de, Göksun'da, Elbistan'da, Ekinözü'nde ve diğer ilçelerin hak ettiği hizmetleri getireceğiz. İnşallah tüm Türkiye'de vatandaşlarımız bu genel seçimlerde bizlerin yanında olacak ve bizleri iktidara taşıyacak. Bizler MHP'yi iktidara taşımak için ve vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri vermek için çalışacağız."dedi.
 
Daha sonra konuşma yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, " Milliyetçi Hareket Partisinin 11. Olağan Kongresini geride bıraktık. Milliyetçi Harekete yakışır, kaybedeni olmayan bir kongre oldu.Bu seçimin tek kazananı var o da Milliyetçi Hareket Partisi. Bizleri ziyaret eden Kahramanmaraş İl Başkanımız Süleyman Öner'e, MHP Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanımız Meral Bostancı ve Ülkü Ocakları Başkanımız Mesut Kaplan'a teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
 
Son olarak konuşma yapan MHP Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Meral Bostancı, " Kongremizde il başkanlığına seçilen Süleyman Öner Başkanımızın Kahramanmaraş'ta ve ilçelerinde birleştirici, bütünlerleştirici bir çalışma yapacağına inanıyorum. Bu bütünleşme sağlandığı takdirde başarılı bir sonuç almamız kaçınılmazdır" dedi.
 
Bostancı, " Ben Afşin'e geldiğimde bu coşkuyu ve sevgiyi gördükten sonra genel seçimlerde çok başarılı bir sonuç alacağıma inanıyorum. Çünkü gittiğimiz her yerde bizler bu tabloyla karşılaşıyoruz. İnşallah İl Başkanımız Süleyman Öner ile seçime gideceğiz, kadın kollarımız bu seçimde çok aktif bir rol oynayacak, çünkü seçimleri kazanan erkeklerden ziyade kadınlarımızdır. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürüteceğiz. Kahramanmaraş'ta, Afşin'de ve diğer ilçelerimizde el ele çalışarak genel seçimde en az 3-4 vekil çıkaracağız." diye konuşmasını tamamladı.
 
MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner son olarak, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Hakan Topaktaş, Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, ASİAD Başkanı İlyas Sarı, MHP Afşin Belediye Başkanı Adayı Adem Yıldız ile çok sayıda partilinin MHP Afşin İlçe Teşkilatında tebriklerini kabul etti.
Editör: Haber Merkezi