Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu belirterek, "Muhtarlarımızla omuz omuza çalışarak hizmet üretmeyi sürdürüyoruz" dedi. 
Geleneksel iftar programları kapsamında bölgesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu gibi iftar programlarıyla gönüllere köprü kurduklarının altını çizdi. Her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen iftar programlarının devam ettiğini kaydeden Başkan Okay, tüm mahalle muhtarlarıyla da ayrı bir iftar organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti.
Göreve geldikleri günden bu yana muhtarları mesai arkadaşı olarak gördüklerini anlatan Başkan Okay, bu nedenle hizmetlerin yerinde ve eksiksiz olarak gerçekleştirildiğini dile getirdi.
Başkan Okay, iftar sonrasında yaptığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: 
"Dulkadiroğlu Belediyesi olarak her bölgemize eşit hizmet götürmeyi en önemli kriterimiz olarak belirledik. Bu nedenle bölgelerimizin sorunlarını ve acil ihtiyaçlarını tespit konusunda muhtarlarımıza çok büyük sorumluluk düşüyor. Bu nedenle muhtarlarımızla ilk gün başlattığımız dirsek temasını asla kesmedik. Muhtarlarımızın tespitleri doğrultusunda alt yapımızı yeniledik ve sorunsuz hale getirdik. Bundan sonraki süreçte de aynı özveriyle muhtarlarımızla omuz omuza çalışmayı sürdüreceğiz. Ben bu vesileyle bir araya geldiğimiz muhtarlarımıza bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum."
Başkan Okay'ın konuşmasının ardından program ilahi dinletisiyle devam etti.

Editör: Haber Merkezi