Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilk iftarı personeliyle yaptı. 
Belediye bünyesinde görev yapan çalışanları onuruna bir düğün salonunda iftar yemeği veren Başkan Mahçiçek, “Rabbimize şükürler olsun. Bu Ramazan’da da hep birlikteyiz” dedi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’ın da katıldığı programda konuşan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi’nin yakaladığı başarıda en büyük payın çalışkan personellerine ait olduğunu söyledi. Personeline her zaman güvendiğini kaydeden Mahçiçek, şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetleri 2 yılda yaptık. Bu alanda hepinizin gayreti, çalışması, çabası her türlü takdirin üzerindedir. İlk gün dedik ki ‘biz bir aile olursak, bu ailenin fertleri birbirine sıkı sıkıya bağlı olursa başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.’ İşte Onikişubat Belediyesinin çalışanları bu özellikleri taşıdı ve emin olun ki tarih yazdı. Tarih yazan arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bizim inancımız ‘iki günü birbirine denk olan Müslüman aldanmıştır’ demektedir. Öyleyse her gün daha fazla çalışmalıyız. Cenabı hak sizlere, aile fertlerinize ve bütün İslam Alemine sıkıntı vermesin. Nice ramazanlarda birlikte olmak temennisi ile, hepinizin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise millet olarak bir Ramazan’a daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kılıç, “Peygamber efendimiz buyuruyor ki, ‘ey insanlar, çok büyük ve bereketli bir ay gölgesini üzerimize saldı. Bu ay sabır ayıdır, bu ay oruç ayıdır, bu ay Kur’an ayıdır, bu ay dayanışma ayıdır. Bu ayın evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından azat olmaktır. Allah, bu ayda yapılan bir farza 70 farz işlemiş gibi sevap yazar. Yapılan hayır ve hasenata 70 sevap yazar. Bu ayda Allah’tan devamlı güzellikler isteyin ve her türlü şerden Allaha sığının. Bu ayın sevabı mükafatı saymakla bitmez. Ne mutlu bizlere ki böyle bir aya eriştik. Ramazanımız mübarek olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi