Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çalışma yapılan yerleşim yerlerindeki denetimleri sürüyor. Ekibiyle birlikte Fatmalı, Kale ve Fatih’te mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Mahçiçek, bölgeni daha yaşanılabilir alanlara dönüştürülmesi için gereken tüm adımların atılacağını söyledi.

Kasabadan mahalle statüsüne dönüştürülen Fatmalı, Kale ve Fatih’te belediyeye ait taşınmazları da dolaşan Mahçiçek, yapılan bu incelemelerin gelecek yıl başlatılacak yatırımlara da ışık olacağını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt ve Burhanettin Türkkahraman’ın da katıldığı incelemede vatandaşlarla da samimi diyaloglar kuran Mahçiçek, “İlk etapta burada yaşayan vatandaşlarımızın mahalle içi yol sorununu ortadan kaldırıyoruz. Ramazan’da sizlerle bir araya geldiğimizde, ‘Yollara bayramdan sonra başlıyoruz’ demiştik. Evet şimdi bu çalışmalar başlıyor ve kısa sürede bu yollarımız inşallah bitecek. Gelecek yıl için de inşallah ihtiyaç duyulan yerlere taziye evleri, okuma salonları ve birer de İmam Hatip okulu kazandıracağız” diye konuştu.

Onikişubat Belediyesi olarak tek amaçlarının vatandaşa en kaliteli yerel yönetim hizmeti sunmanın olduğunu dile getiren Mahçiçek, “Tabi bu ziyaretlerimizin temel amacı buralarda başlayan çalışmaları yakından gözlemlemek. Diğer amacı da gelecek yılın planlamasını şimdiden yapmak. Bizim tek gayemiz, belediye hizmetlerini bu güne kadar yeterince alamayan vatandaşlarımıza bu hizmeti en kaliteli şekilde sunabilmek. Bu yerler gerçekten Kahramanmaraş’ımızın en güzel yerleri. Burada yaşayan insanlarımız da hizmetlerin en kalitelisini hak ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte Kale’de, Fatmalı’da, Fatih’te ilçemizin en yaşanılabilir yerleri haline dönüşecek. Onikişubat Belediyesi halkının hizmetinde, çalışmalarını, yatırımlarını bir bir hayata geçirmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Başkan Mahçiçek’e yakından ilgi gösteren mahalle sakinleri de, başkan ve başkan yardımcılarıyla sohbet edip, çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi