Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Afşin Temsilciği Başkanı Muzaffer Kolukısa, yarın gerçekleştirilecek kongre öncesinde destek istedi.

Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilciliğinde gerçekleştirilecek kongre öncesinde açıklama yapan başkanlığa yeniden aday olduğunu belirterek, “Geçmişe vefa, değerlere sadakat, yeniliğe açık sendikacılıkla ilk günkü heyecanla görevimize devam edeceğiz. Tüm üyelerimizi kongrede oy kullanmaya bekliyoruz.” dedi.

Kolukısa, “Hiçbir zümre kesim grup ayırt etmeksizin, tüm paydaşlarımızla istişare ederek öğretmen merkezli bir misyon ve vizyonla ortak aklı ön planda tutan bir yönetim amacımız devam ediyor. 26 Kasım 2022 tarihinde saat 09.00 ila 16.00’da yapılacak olan Eğitim Bir -Sen İlçe Başkanlığına tekrar adayız. Güçlü yönetim kurulu üyelerimiz Muharrem Aycan, Zafer Terzi, Tamer Özbek, Yasin Sert, Özlem Peköz ve Emin Bars olarak seçime hazırlandık. Yarın gerçekleştirilecek kongrede tüm üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Seçimin şimdiden Afşin’imize ve eğitim camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu

Editör: Haber Merkezi