AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Afşin'in kuzey mahallelerini ziyaret etti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, AK Parti İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Dağlıca, Armutalan,Küçüktatlar, Büyüktatlar, Tanır, Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma, Koçovası, Söğütderesi ve Bakraç mahallelerine ziyarette bulundu.
Kuzey mahallelere AK Parti İlçe Teşkilatı olarak ziyarette bulunduklarını ifade eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kırbıyık, " Geçtiğimiz aylarda AK Parti Olağan Kongremizi yaptık ilçe başkanlığı görevi bizlere tevdi edildi. Yeni yönetimimizle birlikte Afşin'imizin mahallelerini ziyaret ediyoruz ve vatandaşlarımızla sohbet edip tanışıyoruz. "dedi.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı olarak Afşin'e, hizmet etmek için yola çıktıklarını kaydeden Kırbıyık, “ Allah’a çok şükür her gittiğimiz yerde, gezdiğimiz esnaflar, gittiğimiz köylerde hep sevgiyle karşılandık. Bu yüzden ben hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bizler 2002’den buyana iktidardayız, böyle sevgiyle karşılanmamızın sebebi son 12 yıldan beri süren istikrar ve ak hizmetlerdir. Bizimde bugün talip olduğumuz görev bu hizmetlerin devamını sağlamak ve artırarak devamını getirmektir. Şuanda Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyelerimizle Dağlıca, Armutalan,Küçüktatlar, Büyüktatlar, Tanır, Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma, Koçovası, Söğütderesi ve Bakraç mahallelerini ziyaret ettik. Bizler AK Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımıza bunu ifade ettik.  Özellikle mahallelerimizde bulunan parti teşkilatlarımızı, muhtarlıklarımız ve taziye evlerini ziyaret ettik. ifadelerini kullandı.
"Hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinin başarısıdır"
2015 Genel Seçimlerinde Afşin'de en iyi sonuca ulaşmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Kırbıyık," AK Parti Afşin İlçe Başkanı olarak görevimin bilincindeyim ve sorumluluğumuzun çok ağır olduğunu biliyorum. Bundan sonraki süreçte yönetim kurulumuzla birlikte Afşin'imize ve partimize en güzel şekilde hizmet emek için çalışacağız. Önümüzde yaklaşan bir genel seçim var ve seçim çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız.  Bizlere inananları ve güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinin başarısıdır. Bunda tüm teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz mahalle temsilcilerimiz  ve yönetim kurulumuz aktif olarak rol alacak. Partimizin en üst biriminden, en alt birimine kadar herkes 2015 genel seçimlerinde Afşin'de başarılı bir oy oranına ulaşmak için çalışacak. 12 yıldır süren istikrar ve güven devam edecek. Hedefimiz, yeni Türkiye yolunda, halkımızdan aldığımız güç ve destekle 2015 genel seçimlerinde Türkiye'de ve Afşin'de en iyi sonuca ulaşmaktır." açıklamasında bulundu.
Mahalle gezilerinde kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Kırbıyık, “Gittiğimiz her yerde, 12 yıldan bu yana süregelen Ak hizmetlerin karşılığını vatandaşlarımızın desteği ve ilgisiyle görüyoruz. Her yerde ve her kesimde Ak Parti’ye çok büyük teveccüh var. AK Parti ailesi olarak mahalle ziyaretlerimize ve halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz."diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Editör: Haber Merkezi