Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin İlçe Başkanı Av. Şeref Kırbıyık, İlçe Jandarma Komutalığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ilk olarak, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada Garnizon Komutanı J.Üsteğmen Ali Erol, Çoğulhan Jandarma Komando Birliği Komutanı Üsteğmen Vural Ekiz'i ziyaret etti.

Ardından Askerlik Şube Başkanlığına geçen Kırbıyık burada Afşin Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Hasan Akdemir'i ziyarette bulundu. Buradaki ziyaretini tamamlayan Kırbıyık son olarak, Afşin Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyet Müdür Vekili Bahadır Taphasan'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Kırbıyık," İlçemizdeki güvenlik birimlerini ziyaret ettik. Kendilerine 15 Temmuz akşamından beri ilçemizdeki sükunetin ve suhuletin sağlanmasında güvenlik güçleri olarak gösterdikleri üstün başarı ve iyi niyetli gayretleri nedeniyle teşekkür ettik. Afşin'de çok şükür bu süreçte bir vatandaşımızın burnu dahi kanamadı. Adeta milli irade şöleni havasında tepkimizi dile getirdik. Demokrasi şölenimizde Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bizlerin yanında yer alan güvenlik güçleri ile başladığımız ziyaretlere siyasi parti başkanlıklarına, mülki amirlerimize, kamu görevlilerine STK temsilcilerine, odalarımıza teşekkür ziyaretlerimiz sürecek" dedi.

Editör: Haber Merkezi