Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven SODES Projesi kapsamında Afşin Kapalı Spor salonunda kurs alan Kahramanmaraş’ta yapılan Kulüpler arası İl Birinciliği yarışmasından 1. olarak dönen Afşin Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları ekibini Gaziantep yolculuğu öncesinde çalışma salonunda ziyaret ederek moral verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Kahramanmaraş’ta yapılan Kulüpler arası İl Birinciliği yarışmasında 1. olan Kahramanmaraş’ı temsil etmek üzere Gaziantep’e gidecek olan Halk Oyunları ekibini çalışma salonunda ziyaret ederek moral verdi.
Güven, Halk Oyunları ekibine başarılar dileyerek Nevşehir’de gösterdikleri başarıyı Gaziantep’te düzenlenecek yarışmadan da beklediğini söyledi.
Başkan Güven, “Halk Oyunları ekibimiz SODES Projesi kapsamında Kapalı Spor Salonunda kurslarına devam etmekte.Bizler de Gaziantep’te Kahramanmaraş’ı temsil etmek üzere yola çıkacak olan Afşin Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları ekibimizi ziyaret ettik.Halk oyunları ekibimiz çok başarılı.Bu ekibi yetiştiren Hocamız Mehmet Ardahan’ı kutluyorum.Belediye olarak desteğimiz devam edecektir.”dedi. Ziyaretten çok memnun olduklarını dile getiren Halk Oyunları ekibi Öğretmeni Mehmet Ardahan ise Bizlere Yarışma  süreci öncesinde  destek veren başta Atatürk Orta okulu Müdürü Hüseyin Gök olmak üzere, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Hasan Erdoğan’a, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Hayrettin Uğur Tor’a ve bizleri hiç yalnız bırakmayan Afşin Belediyesine teşekkür ederiz”dedi.
Halk Oyunları ekibine destek ziyaretine Belediye Meclis Üyeleri de katıldı



Editör: Haber Merkezi