Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın sevilen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor’un, Sivas 4 Eylülspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Maçı için geldiği memleketi Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili olan kardeşi Sıtkı Güvenç’in de eşlik ettiği ziyarette Başkan Mahçiçek’le samimi sohbetler gerçekleştiren Güvenç, yerel yönetimler konusunda istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan konuk Başkan Güvenç, misafirperverliğinden dolayı Mahçiçek’e teşekkür ederek, “Kahramanmaraş bizim memleketimiz. Dolayısıyla şehrimizin her anlamda göstereceği gelişim bizleri mutlu edecektir. Hanefi Bey de gerek yerel yönetimlerde, gerek bürokrasi de gerekse de siyasette çok tecrübeli bir isim. Başkanlığı döneminde Onikişubat’a birbirinden güzel eserler kazandıracağına olan inancım tam. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahçiçek ise, “Hemşehrimiz olan Celalettin Beyin Şanlıurfa gibi güzel bir kentimizde belediye başkanı seçilmesi elbette bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Gerçekten valiliği döneminde de başkanlığı döneminde de Urfalı kardeşlerimizin gönlüne girmeyi başarmıştır. Başarılı çalışmalarını biz de yakından takip ediyoruz. İnanıyorum ki onun başkanlığında Şanlıurfa çok daha iyi noktalara gelecektir. Ben kendisine, milletvekilimiz Sıtkı Güvenç’e ve diğer konuklarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa Ticaret borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfaspor İkinci Başkanı Maruf Güneş ve Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal’ın da katıldığı ziyaret, samimi bir atmosferde devam etti.
Editör: Haber Merkezi