Başkan  Güven, Tanır, Kabaağaç ve Altaş Mahallelerindeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
 
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, yapımına geçtiğimiz günlerde başlanılan Tanır Mahallesi, mezarlık ve Çobanpınarı mevkilerinde başlatılan parke yol yapım çalışmaları ile beraber başlayan Kabaağaç ve Altaş Mahallelerindeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Tanır Mahallesi Yollarına Kavuşuyor
Tanır Mahallesi mezarlık üst yolu ve Çobanpınarı mevkilerinde yapımına başlanan parke yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Güven; "Yapımına geçtiğimiz gün başladığımız Tanır Mahallesi'nde belediye ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Mezarlık üst yolu mevkiinde 500 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğinde,Çobanpınar mevkiinde ise 150 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde olan parke yollarımız tamamlanmak üzere." dedi.
Kabaağaç Çamurdan Kurtuluyor
Kabaağaç Mahallesinde çalışmaların devam ettiğini belirten Güven; "Aynı zamanda kabaağaç mahallemizde de parke yol yapım çalışmaları başlattık. Burada kullanılmaz, çamurdan bataklık olmuş yollarımız var. Şu anda 600 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde parke yol yapılıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde tamamlanacak." dedi.
Altaş Mahallesi Yol Yapım Çalışması Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Tanır ve Kabaağaç mahallelerindeki çalışmaların ardından incelemelerine Altaş Mahallesinde devam eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; "Altaş Mahallemize de baştanbaşa parke döşedik. Vatandaşlarımızın kış aylarında zor şartlarda camiye, evlerine daha temiz ve rahat bir şekilde ulaşım sağlamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca yol üzerinde okulları bulunan çocuklarımız parke yollarımız tamamlandığında daha temiz ve ferah bir ortamda ulaşım sağlayacaklar. Mahalle sakinlerine ve Afşin'imize hayırlı olsun." dedi.
 
Editör: Haber Merkezi