Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ördek, Yazıdere ve Esence  Mahallelerinde parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  yapımına geçtiğimiz günlerde başlanılan  Ördek ve Yazıdere  Mahallelerinde başlatılan parke yol çalışmalarını ve Altaş mahallesinde başlatılması planlanan parke kaplama çalışmaları başlatılacak yerlerde incelemelerde bulundu.
Yazıdere'de parke yol tamamlanıyor
Başkan Güven; “Yapımına geçtiğimiz gün başladığımız Yazıdere Mahallesi’nde Belediye ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Poskof' ta 300 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğinde yollumuz tamamlanmak üzere. Cami avlusu ve çevresinde baştanbaşa parke döşedik vatandaşlarımızın kış aylarında zor şartlarda camiye, evlerine daha temiz ve rahat bir şekilde ulaşım sağlamaları için elimizden geleni yapıyoruz.”  açıklamasında bulundu.
Ördek Mahallesi çalışmalarımız başladı
Ördek mahallesinde çalışmaların devam ettiğini belirten Güven; “Aynı zamanda ördek mahallemizde de ekiplerimiz çalışmalarını başlattı. Burada kullanılmaz, çamurdan bataklık olmuş yollarımız var. Şu anda 550 metre uzunluğunda 5 metre genişliğinde parke yol yapılacak. İnşallah önümüzdeki günlerde tamamlanacak.” dedi.    
Esence Mahallesi yol çalışması tamamlandı
Yazıdere  ve Ördek mahallelerindeki çalışmaların ardından incelemelerine Esence de devam eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; “Esence Okul yolu mevkiindeki virane olmuş, eski ve kullanışsız olan yolun 1 kilometrelik satıh asfalt çalışmaları tamamlandı. Halkımızın hizmetine açıldı. Yol üzerinde okulları bulunan çocuklarımız şimdi daha temiz ve ferah bir ortamda ulaşım sağlayacaklar. Mahalle sakinlerine ve Afşin’imize hayırlı olsun.”dedi.
Editör: Haber Merkezi